O nama

Jet Direct (Džet Dajrekt) je jedan od vodećih distributera materijala i opreme za digitalnu štampu velikog formata i proizvoda vizuelne komunikacije (promo displeja) na tržištima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.


U modernim uslovima poslovanja, pouzdanost, ekspertiza i predanost u radu, kao i prilagodljivost željama kllijenata i tržišnim uslovima, ključni su elementi uspeha. Mi se trudimo da ostvarimo sve navedeno, stalno se iznova unapređujući i menjajući. Imamo svoj cilj, svoje želje, svoja nadanja.

Pored tržišta Srbije na kome je prisutan od 2004, Jet Direct preko svojih sestrisnkih kompanija od kraja 2013. pokriva i tržišta Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ukupno tržište na kome Jet Direct radi oko 1.500 digitalnih štamparija, više stotina marketinških agencija, više hiljada preduzetnika i studija iz oblasti projektovanja i dizajna i preko 130.000 preduzeća različite namene. Na navedenom tržištu živi oko 12 miliona stanovnika. U procesu pridruživanja EU, očekuje se značajnija poslovna aktivnost i porast BDP-a u navedenim zemljama.

Izvozne aktivnosti Jet Direct-a obuhvataju sedam zemalja u regionu jugoistočne Evrope.

Naša vizija je da postanemo jedna od vodećih kompanija specijalizovanih za uvoz, prodaju i distribuciju materijala i opreme za reklamnu industriju na tržištu Jugoistočne Evrope.

Planiramo dalje širenje, sa željom da vrlo brzo otvorimo ogranak preduzeća i na tržištu Evropske unije.

Jet Direct je usmeren na kontinuiranu saradnju i dugoročno partnerstvo sa klijentima koji su pozicionirani kao tržišni lideri. Brojne nagrade i priznanja koje smo osvojili u poslednjih trinaest godina, pomogle su nam da dodatno ojačamo našu poziciju na domaćem tržištu i razvijemo važne poslovne kontakte sa brojnim uspešnim kompanijama.
Našim klijentima, u koje spadaju najvažnije regionalne kompanije i institucije, pružamo širok asortiman proizvoda i stvaramo uslove za bolje ispunjenje njihovih ciljeva.

Stalno ulažemo u svoje zaposlene, jer ljudi čine uspeh, a ne mašine, vozila i kancelarije. Samo motivisani, sposobni, dobro obučeni i lojalni zaposleni, mogu da donesu uspeh. Zato ih pažljivo biramo, negujemo i unapređujemo. Ne zaboravljamo ni lokalnu zajednicu, društvenu i prirodnu sredinu i svoju odgovornost prema sadašnjim i budućim generacijama. Trajemo i širimo poslovanje već 13 godina i zato što smo rasli zajedno sa svojim partnerima i zbog svojih partnera, pritom vodeći računa o ravnomernoj zastupljenosti proizvoda i dobavljača u svom portfoliju.

Odgovornim, stručnim i poštenim radom, poštujući naše klijente i stalno se unapređujući i razvijajući, planiramo da ostvarimo ambiciozne razvojne planove. Svesni smo izazova koji nas očekuju u narednom periodu, ali mi smo svoj put i cilj zacrtali i svako od zaposlenih u JetDirect-u radi predano na njegovom ostvarivanju.


CRNA GORA
Miladina Popovića 16
81000 Podgorica
Tel. +382.20.669.707
Fax +382.20.669.706
office@jetdirect.me
SRBIJA
Ratarski put 27d
11080 Beograd
Tel. +381.11.3166.055
Fax +381.11.3166.044
office@jetdirect.rs
BOSNA I HERCEGOVINA
Jovana Dučića 7
78430 Prnjavor
Tel. +387.51.641.150
Fax +387.51.641.151
office@jetdirect.ba